Uz jutarnju kavicu i novine razmišljam o jednoj kampanjici na 24 h, i nije mi dugo trebalo odlučujem da idem na vodu sa koje se nedam maknut..Jel znam da na toj vodi ima

koji još nisu bili na udici, a garantiram da ima bar jedan 30+. Odluka je pala pakiram stvari spremam u auto i pravac siromaja, dolaskom na jezero odmah me fascinira preljepo jezero i taj siromajski mir.Polako raspakiravam stvari i gledam kako sam jedini na jezeru makar ne ocekujem ništa jel sam došao na blef, ali ipak nešto u meni govori da bi moglo bit nekaj..Kad sam raspremio pribor sad je red na prihrani imam oko 3 kg kuruze, pola kile boili, pola kile paleta, nešto šrota i nešto šaranske hrane, sve to smiješam i dodam malo u to aktivatora. I TO JE IZGLEDALO OVAKO

Spod u ruke i šodraj, kad je bilo gotovo sa hranjenjem polako stavljam mamce na štapove, odluka je pala da na dva štapa idu dvije domače boile a na treci redenik kuruze. Zabacujem štapove i cekanje počinje makar je hladna voda i vec su počeli pravi minusi riba je još uvijek aktivna, što me iznenađuje svako malo se nešto izbaci i to nešto vece.. U meni sve vece nestrpljenje ocekujem taj prvi grizzz ocu cut pppppppppppp ali ništa, oko 20:30 polagano krecem u krpe spavat cu u autu jel mi se nije dalo šator slagat, makar je vec poprilično hladno meni to ne stvara problem jer sa sobom imam 3 vrece za spavanje.. kad sam se utoplio lagano sam tonuo u san,Oko 22:30 najedamput me budi daljinac ppppppp treba se izvuc iz tri vrece skačem iz auta i kontriram, odmah sam osjetio da nije nešto veliko ali glavno da je adrenalin skočio.Nakon kraceg vremena izvlačim prekrasnog golača od 2 kile, nije velik ali stvara zadovoljstvo..Savljam novu boilu mocim u dip i zviz, opet se zabarikadiram u vrece nastavljam spavanac... u 03:15 me budi daljinac iz dubokog sna pppppppppppppp otvaram vrata od auta izvalačim se iz vreča a u međuvremenu čujem rolu kako zuji zzzzzzzzzz trčim do štapa kontriram i osječam da je veci od onog

kroz lopoče simo tamo i taj je vani, isto golač ali nešto malo veci vaga pokazuje 3,800 dobro je bolje išta nego ništa srce je opet zaigralo.. opet filam štap i zabacujem lagano u vrece i nastaljam ritual budim se oko 8:00 prezabacujem štapove i stavljam kuhat kavu- nema slađeg nego jutarnja kavica uz jezero uz ljepi prizor magle koja se polako dize iz jezera... oko 11:00 pakiram štapove i krecem doma, makar sam razočaran šta nije palo šta kapitalno opet u meni neko veselje što su pala bar ta dva mala... ETO TOLKO OD MENE