Sve ovisi,dva mi prijatelja imaju iste camce kupljene prije otprilike 2,5 god. jedan se do danas nije kvario,a drugi je bio dvaput na popravku kod bojana.Za jednog tro
dnevnog ribolova na boroviku ovaj sto se nije kvario razvlacio nam je sisteme sva 3 dana(nas dvojca),sve ok.A toliko su nam i izdrzale nove baterije(varta) jedva!Camac je bio posudjen.Iduci vikend smo opet isli i kolega sto mu se camac do tada kvario 2 puta(camac je bio najmanje 10x vise koristen od prvoga)bili smo 2 dana sa starim bat. na pola punima i izdrzao je taj i jos dva vikenda na oriovackom ribnjaku!!!E sad, u cemu je problem;kolega kaze da kad mu je drugi put dosao sa popravka da nemoze vjerovat koliko mu dugo drze baterije.Od tada se vise nije kvario.Eto vidis da dva ista camca mogu biti razlicite kvalitete.I jos nesto, kad ta 2 camca razvlace
u isto vrijeme,a blizu su,preuzimaju komande jedan od drugoga(to sam osobno vidio tako da nemislis da seqem)moraju jedan po jedan dazvlaciti.Mozda sad noviji
modeli ne preuzimaju frekvenciju,neznam.Nazovi bojana pa pitaj ako si zainteresiran.Neodgovaram te od kupnje istoga,jer nema camca koji se nemoze pokvarit,mislim
i na druge proizvodjace!!!